Om oss

Köksspecialisten som var specialiserat på att sätta kök och bänkskivor åt många stora och små köksbutiker ombildade verksamheten till ett aktiebolag den 1 januari 2014. Då ändrade vi också namn till Solid Interior Solutions AB. Inriktningen för företaget gjordes om och vi satte en ny affärsplan. Vi flyttade till större lokaler och köpte in nya maskiner.
Idag arbetar vi endast med komposit och är Corian auktoriserade och vi är medlem i Corian® Quality Network. När du samarbetar med oss som är medlem av "DuPont™ Corian® Quality Network" kan du räkna med att utbildning och kunskap är i toppklass vad gäller tillverkning och installation. Det betyder att vi är vana att hantera komplexa uppgifter. Vi arbetar fram allt från bänkskivor, badrumsinredning till stora receptionsdiskar och fasader.
Idag är vi tre anställda och sysselsätter minst två underleverantörer på heltid. Vi är ett företag som expanderar. En av våra stora fördelar är att vi har korta leveranstider. Vi lämnar alltid en slutprodukt som är av hög kvalité.

Björn Sundin
+46 70 22 388 00
bjorn@sins.se

Maria Genhammar
+46 70 751 89 68
maria@sins.se

Specialist på Corian®
Corian® Quality Network